FAQ

Slaapapneu 

slaapapneu-blog

‘Het buitengewone ligt in het gewone.’

 • Vraag: Heb jullie er iets over op papier staan, een boek of zoiets?
  Antwoord: Nee. Daar wordt nog steeds aan gewerkt. De overdracht is nog steeds mondeling. Deze techniek vraagt een goede, volledige uitleg en begeleiding. Zoiets op papier zetten en uitgeven, kan juist de overdracht ervan ondermijnen: mensen die het enkel gaan lezen en dan denken het echt te begrijpen. Er bestaat veel vooroordeel op dit gebied naar alles wat nieuw is,…  Een volledige specifieke schriftelijke uitleg, vraagt de nodige zorg. Het betreft hier een volledige nieuwe techniek, waarvan pas onlangs – januari 2017 – werd besloten er mee over naar buiten te treden. De ontdekking ervan was ergens rond oktober 2016. Het bleek te werken en nog! (Er wordt nu onderzocht of dat het ook helpt bij snurken.)
 • Vraag: Is het een training van bepaalde spieren? Zoiets omvat volgens mij toch niet het gehele plaatje, kan niet tot genezing leiden.
  Antwoord: Allereerst dit is geen training. En een gegarandeerde oplossing is er voor geen enkele aandoening. Anders zouden heel veel mensen nu compleet genezen zijn van allerlei ziekten. Dat gaat helaas wel op voor de een maar niet voor de ander.
  De methode is mede gebaseerd op de ervaring van iemand die al 14 jaar apneu had en het nu aanzienlijk minder heeft, beter slaapt, rust heeft en wat nog belangrijker is: de aanvallen ‘beheerst’, ziet aankomen en er dan niet meer hoeft uit te komen met het gevoel van ‘stikken’, lucht happen en de gevolgen van vermoeidheid de volgende dag. Dit is sinds oktober 2016 het geval, dus totale genezing is niet uit te sluiten maar dit is al een grote winst.
 • Vraag: Is het een soort NLP/Hypno techniek?
  Antwoord: Nee. De ervaring daarmee leert, tot nu toe, dat iemand zich twee weken beter voelt maar er treedt geen blijvende verbetering op. Dit kan overigens per persoon verschillen. Maar de AAT techniek is dus geen NLP of Hypno techniek.
 • Vraag: Is dit de zogenaamde Face-Former?
  Antwoord: Het werkt niet doormiddel van oefening met mond spieren en ademhaling of door lichaamshouding.
  … Het heeft alles te maken hoe je je aandacht gebruikt tijdens de nachtrust.
 • Vraag: Aandacht hebben terwijl je slaapt, hoe zit dat, dat kan toch niet?
  Antwoord: Zo zwart-wit is het namelijk niet: je hebt het moment voor dat je gaat slapen, wat enorm belangrijk is bij deze techniek. Ook wanneer je tijdens de nacht wakker wordt! Heel veel mensen worden meerdere keren per nacht wakker, om welke reden dan ook. Als je een ademstop hebt, word je toch ook wakker?
 • Vraag: Heb je een beschrijving van iemands ervaring met deze techniek?
  Antwoord: Zie hier.
 • Disclaimer AAT-techniek:
  U krijgt uw geld terug wanneer er geen verbetering heeft plaats gehad na een maand. U dient wel twee sessies te hebben bijgewoond.
  Op geen enkele wijze willen wij met de AAT-techniek een behandeling van uw arts doorkruisen.
 • Vanaf juli Dana!
Advertenties