Over

Chandra Wennegers, in 2011 werd zij gediplomeerd NLP* Practitioner en gecertificeerde Practitioner of Hypnotherapy*, zij verdiepte en bekwaamde zich verder in hypnotherapie*, helende verhalen voor kinderen en de AAT-techniek voor slaapapneu.

‘Naast hypnotherapie en regressie (…) Gesprekstherapie heeft als doel dat je helder krijgt wat je wilt, mogelijk ligt het antwoord al in jezelf verborgen en moet het ruimte krijgen door een ontspannen gesprek.
Luisteren en ‘teruggeven’ zijn belangrijke peilers in deze sessie.’

Chandra is, naast haar praktijk, werkzaam als docent.
newlifebloemendaal@xs4all.nl
FAQ
Team
Bloemendaal

chandra-001

Wat is?
*NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een semi-wetenschappelijke manier om innerlijke patronen (met gedrag) die hun functie voor ons eigenlijk hebben verloren te veranderen, te doorbreken. NLP helpt om krachtige associaties te maken die bruikbaar zijn voor je toekomst.
Het gaat hierbij niet om wat je niet wil, maar om wat je wel wilt.
*Hypnotherapie is werken met hypnose aan problemen, vraagstukken en helpt bij het doorbreken van ongewenste patronen en gedachtes. En reikt nieuwe manieren aan om je leven vorm te geven.
‘Je leert sneller in trance dan in wakende toestand. Je kan niet onbewust iets leren door je bewuste verstand te gebruiken.’ – Milton H. Erickson
* Studie o.a. via:
– NLPacademie.nl
– Hypnoseinstituutnederland.nl
– Centraal Instituut voor Alternatieve Scholing

Disclaimer AAT-techniek:
U krijgt uw geld terug wanneer er geen verbetering heeft plaats gehad na een maand. En na de tweede sessie. U dient twee sessies bij te wonen.
Op geen enkele wijze willen wij met de AAT-techniek een behandeling van uw arts doorkruisen.

Advertenties